Kiezen voor een Virtueel Assistent?

Ik ben jouw Persoonlijke Assistent op afstand.

Heel handig wanneer je:

  • wil focussen op je core-business
  • gebrek hebt aan expertise
  • gebrek aan ruimte
  • onvoldoende werkvoorraad
  • een flexibele back-up zoekt
  • graag een betere werk-privé balans zoekt

Wat levert het jou op?

Focus

Jij doet natuurlijk niets liever dan er zijn voor jouw klanten.  Met alle liefde neem ik de taken over waar jouw vuur niet van gaat branden of waar je simpelweg niet aan toekomt. Zo kan jij je volledig te richten op je onderneming en/of de ontwikkelingen in je vakgebied.

Expertise

Niet iedereen is in de wieg gelegd voor administratieve werkzaamheden, het maken van nieuwsbrieven en/of beheer van Social Media. Door gericht taken uit te besteden hou jij je handen vrij voor werkzaamheden waar jij wél steengoed in bent.

Flexibele inzet

Hollen of stilstaan, jouw onderneming kent rustige en drukke momenten. Geen zorgen! We kijken naar wat jij nodig hebt. Door deze flexibele manier van werken beschik jij al vanaf een uur per maand over een zeer betaalbare professional.

Geen aanvullende kosten

Ik heb mijn eigen werkplek, je hebt geen dure loonadministratie en ook mijn pensioen en andere sociale lasten regel ik zelf.

Overzicht

Van TO-DO naar TA-DAAA! Weg met die eindeloze takenlijst. Ik ben zelf ondernemer en snap als geen ander wat jij nodig hebt. Zie mij als je klankbord, sparringpartner en stok achter de deur! Door mijn jarenlange ervaring denk ik graag met je mee en breng structuur aan in je werkzaamheden. Zo kan jij nog sneller schakelen.

Winst

Mijn inzet betekent een investering. Klopt. Maar deze betaalt zich wel direct terug. Ik zorg ervoor dat jij tijd overhoudt voor je corebusiness of om door te groeien. Ook zullen de werkzaamheden mij minder tijd kosten. Veel slimmer dus om het niet meer zelf te doen.

Plezier

Waarom koos je voor het ondernemerschap? Passie? Maar hoe zit het met je vrijheid en werkgeluk? Ben je nog wel zo flexibel als het gaat om het indelen van je eigen tijd? Mijn inzet helpt jou een betere werk-privébalans te vinden en weer plezier te krijgen in het ondernemerschap.

​Gecertificeerd!

Naast mijn jarenlange ervaring op het gebied van klantcontact, sales en officemanagement heb ik de opleiding "Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf" aan de Academie voor Virtueel Professionals succesvol afgerond.

Interesse in een samenwerking?

Bekijk mijn diensten of neem direct contact met mij op voor een eerste kennismaking.

Fillinggaps12 700x1050
Petra_Fehring

Wat een enthousiasme straal jij steeds weer uit

 Je drive, je energie, je doorzettingsvermogen maakt dat jij een succes van je bedrijf maakt. Zie hoever je al bent gekomen met een eerste prachtige opdracht binnengehaald. Super gaaf en goed gedaan.

Je presentatie was ook prachtig en laat diezelfde enthousiasme bij jou zien. Zo leuk, zo persoonlijk en zo inspirerend. Dat is waarom ondernemers voor samenwerking met jou kiezen!

Eindelijk maak je je droom waar en pak je de kansen die op je pad komen. Het gaat niet vanzelf maar jij laat zien dat actie ondernemen beloond wordt.

Petra Fehring | Eigenaar Academie Virtueel Professionals 

PNG Certificaat Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf_Linda Tegelaar

Op de hoogte blijven van nieuws?

Volg FillingGaps via: