1EB-Fotografie Linda Tegelaar fotoshoot wandeling 08-12-2023 03

Over mij

 

Leuk, even voorstellen!

Samen met de verkering, jongste kind en twee gekke hondenbeesten woon ik in Heemstede. Het oudste kind heeft zijn vleugels al uitgeslagen.

Naast deze liefdes ga ik helemaal ‘aan’ bij het maken van lange wandelingen, magische zonsondergangen, kamperen in een tentje, bij mijn playlist 'uit je daaaak' en wroeten in de aarde van mijn moestuin.

Financieel Onafhankelijk

Lang heb ik loondienst gewerkt. Mijn banen brachten altijd voldoende uitdaging en werkplezier. Door veranderende privé omstandigheden ging ik naast mijn parttimebaan als Internationaal Sales Assistent aan de slag als tandartsassistente.

FillingGaps

"Wat als ik ondersteunende diensten als zelfstandige ga aanbieden?"

Januari 2018 flitste deze gedachte door mijn hoofd tijdens het werk in de tandartspraktijk. Het puzzelstukje viel ineens op z'n plaats. Ondernemers aanvullen waar nodig.

FillingGaps, letterlijk het vullen van de gaten.

Van Offline naar Online

Het plan ging om verschillende redenen de koelkast in, maar het idee om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan bleef kriebelen.

Augustus 2022 kreeg ik  te maken met een reorganisatie. Hét moment om de knop definitief om te zetten. Wel friste ik mijn plan op door te switchen van offline naar online ondersteuning als Virtueel Assistent.

Januari 2023 was het zover en wandelde ik vol trots KVK Amsterdam binnen. FillingGaps was niet langer een plan maar een feit!

Gecertificeerd!

In april 2023 heb ik de opleiding ‘Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf’ aan de Academie voor Virtueel Professionals succesvol afgerond en kan ik nog beter de ondersteuning bieden die jij nodig hebt.

Kennismaken?

Wil jij werken aan je onderneming en weten hoe ik het ontbrekende puzzelstukje kan zijn? Laten we dan vrijblijvend kennismaken en ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

Nog niet toe aan contact,
maar wel op de hoogte blijven?

Volg FillingGaps via: